Kóstold meg Costa kávéinkat!

Odaadás és szakértelem minden csepp kávéban. Mindig érdemes betérni!
We're Serving Costa Coffee

Mocha Italia Dark Roast a mi választásunk.

Mocha Italia keverék a Costa legjellegzetesebb íze, amely 1971-ből származik. A Costa fivérek 112-szer próbálkoztak, mire úgy érezték, hogy az eredmény tökéletes lett.
Az Arabica és Robusta babok egyedülálló keveréke selymes, kiegyensúlyozott ízt eredményez, amely átüt bármilyen espresso alapú kávén. Signature profilja pirított, karamellás és mogyorós – tökéletes választás az egyedi kávék kedvelőinek.
 • Kávébabok
  Arabica & Robusta, titkos keveréke elsősorban Közép- és Dél-Amerikából
 • Jellemzők
  Pörkölt mogyoró és csokoládé jegyei, enyhe füstös aromákkal és karamellel.
 • Pörkölési szint
  Közepes
 • Kávé erőssége
  8

Minden általunk forgalmazott kávé rendelkezik a Rainforest Alliance tanúsítványával.

Állandó választékunk

Ristretto

Az eszpresszó unokaöccse

Egy eszpresszó típusú ital, amely az olaszországi eszpresszó bárokból származik. Kevesebb vizet tartalmaz, mint unokatestvére, az eszpresszó, és sűrűbb, gazdagabb főzetet eredményez. A ristretto, amelyet felfrissítőként vagy egy finom desszerthez párosítva élvezhetsz, valóban különbözik minden más kávéfajtától, amelyet valaha is kóstoltál.
Emeld kávézás élményét a következő szintre ezzel a finom itallal!

Espresso

Rövid, sötét és vonzó

Gondosan kiválasztott és tökéletesen pörkölt kávébabok frissen őrölve, hogy gazdag és testes ízt biztosítsunk, amelytől többet nem is kívánhatsz. Élvezd eszpresszóink merész és ízgazdag jegyeit, és élvezd a kényelmet, hogy frissen neked készítjük!
Ne hagyd ki ezt a tökéletes eszpresszó élményt! Próbáld ki még ma, és fedezd fel, miért ez az alfája az összes kávénknak!

Hosszú kávé

Caffé Lungooo-olyan finom

Az olasz kávé szerelmeseinek szívében egyértelműen fontos helyet foglal el a hosszú kávé. A lungo egy klasszikus eszpresszó, amelyet dupla mennyiségű vízzel készítenek. Ezáltal hosszabb időt tölt az eszpresszógépben és újabb, izgalmasabb aromákat csalogat elő a kávészemekből.
Tapasztald meg az intenzív ízét és a lágyságát, amely élvezetesebbé teszi a kávézási rutinod!

Cappuccino

Híresen habos

Különleges finomság intenzív Costa eszpresszónkból, habosított tejjel, egy kis kakaó vagy fahéj szórással. Akár a napod indításához, akár a délutáni pihenéshez keresel valamit, a cappuccino mindig nagyszerű választás.
Pont úgy, ahogy szereted.

Latte Macchiato

Mindenki kedvence

Espresso és krémes tej tökéletes kombinációja a sima és finom kávéélményért. Latte Macchiatonk két kulcsfontosságú előnyével minden kávérajongónak elnyeri a tetszését. Először is, kiváló minőségű espresso kávéból készül a gazdag és testes ízért. Másodszor, egy réteg krémes tejjel van felöntve a sima és fényűző befejezésért.
Próbáld ki még ma, és élvezd az igazán különleges kávéélményt!